माता अंजनी के लाल तेरी कोई ना मिसाल Mata Anjani Ke Lal Teri Koi Na Misal Lyrics In Hindi-Kanhaiya Mittal

Mata Anjani Ke Lal Teri Koi Na Misal Lyrics In Hindi. sung by , This song is written by and Music Created by .

Mata Anjani Ke Lal Song Details

📌Song Title Mata Anjani Ke Lal
🎤Singer Kanhaiya Mittal
✍️Lyrics Naresh Narsi
🎼 Music Sonotek
🏷️Music label
▶ See the music video of Mata Anjani Ke Lal Song on Trimurti Bhakti YouTube channel for your reference and song details.

Mata Anjani Ke Lal Teri Koi Na Misal Lyrics in Hindi

सियाराम जी के चरणों के
दास बालाजी
भक्तों के सदा रहते
पास बालाजी
श्री राम जी के दूत
बड़े खास बालाजी
तेरे दम से चले
मेरी सांस बालाजी
तेरा सालासर दरबार
तने पूजे यो संसार
तेरी गूंजे जय जयकार
मन्ने अच्छा लागे सै
माता अंजनी के लाल
तेरी कोई ना मिसाल
तेरा चोला लाल लाल
मन्ने अच्छा लागे सै
तेरे तन में है राम
तेरे मन में है राम
तन्ने कहना राम राम
मन्ने अच्छा लागे सै।।

मैं तो हो गया था बड़ा
मजबूर बालाजी
चरणों से हो गया था
दूर बालाजी
तेरे नाम का यो चढ़ गया
सरूर बालाजी
तेरी भक्ति से होया
मशहूर बालाजी
तूने भर दी मेरी गोज
तेरी कृपा से मौज
तेरे दर पे आना रोज
मन्ने अच्छा लागे सै
तेरे तन में है राम
तेरे मन में है राम
तन्ने कहना राम राम
मन्ने अच्छा लागे सै।।

इतना तो मेरा ना था
ब्योत बालाजी
अपणा ने मारी
मेरे चोट बालाजी
चूरमे का लाया
मन्ने भोग बालाजी
घर में जलाई तेरी
ज्योत बालाजी
मेरा चाल्या कारोबार
जबसे आया तेरे द्वार
होया सुखी परिवार
मन्ने अच्छा लागे सै।।

तेरे ऊंचे ऊंचे देखूं जो
निशान बालाजी
दिल में जगे सै
अरमान बालाजी
तन्ने जग में करी है
ऊंची शान बालाजी
देख दुनिया बड़ी है
परेशान बालाजी
‘नरसी’ धरता तेरा ध्यान
अटकी तेरे में ही जान
‘मित्तल’ करता गुणगान
मन्ने अच्छा लगे से
मन्ने अच्छा लागे सै।।

सियाराम जी के चरणों के
दास बालाजी
भक्तों के सदा रहते
पास बालाजी
श्री राम जी के दूत
बड़े खास बालाजी
तेरे दम से चले
मेरी सांस बालाजी
तेरा सालासर दरबार
तने पूजे यो संसार
तेरी गूंजे जय जयकार
मन्ने अच्छा लागे सै
माता अंजनी के लाल
तेरी कोई ना मिसाल
तेरा चोला लाल लाल
मन्ने अच्छा लागे सै
तेरे तन में है राम
तेरे मन में है राम
तन्ने कहना राम राम
मन्ने अच्छा लागे सै।।

Mata Anjani Ke Lal Teri Koi Na Misal Lyrics in English

Siya ram ji ke charnon ke
Daas balaji
Bhakton ke sada rehte
Paas balaji
Shri ram ji ke dut
Bade khaas balaji
Tere dam se chale
Meri saans balaji

Tera saalasr darbaar
Tane pooje yo sansaar
Teri goonje jai jaykaar
Manne achha lage se

Mata anjani ke laal
Teri koi na misaal
Tera chola laal laal
Manne achha lage se

Tere tan mein hai ram
Tere man mein hai ram
Tanne kehna ram ram
Manne achha lage se

Main to ho gaya tha bada
Majboor balaji
Charnon se ho gaya tha
Door balaji
Tere naam ka yo chadh gaya
Saroor balaji
Teri bhakti se hoya
Mashoor balaji

Tune bhar di meri goj
Teri kripa se mauj
Tere dar pe aana roz
Manne achha lage se

Itna to mera na tha
Byot balaji
Apna ne maari
Meri chot balaji
Churma ka laya
Manne bhog balaji
Ghar mein jalayi teri
Jyot balaji

Mera chalya karobar
Jabse aaya tere dwar
Hoya sukhi parivar
Manne achha lage se

Tere unche unche dekhoon jo
Nishaan balaji
Dil mein jage se
Armaan balaji
Tanne jag mein kari hai
Unchi shaan balaji
Dekh duniya badi hai
Pareshaan balaji

‘narsi’ dharta tera dhyaan
Atki tere mein hi jaan
‘mittal’ karta gungaan
Manne achha lage se

Leave a Comment

टॉम क्रूज ने फिर उठाया जान का खतरा, प्लेन से लटककर किया स्टंट, वायरल हुईं तस्वीरें अनंत अंबानी की शादी से पहले छाए नीता अंबानी की ये 7 तस्वीरें Paudi Paudi Chadta Ja Lyrics – Lata Mangeshkar